KortspelOnline casino spelRollspel

Andra spel om pengar 

Det finns även andra spel om pengar man kan ta del av online. Man kan till exempel spela på lotter, eller olika sifferspel som lotto eller Keno. I dag kan man också lägga spel på hästar, eller satsa på odds inom andra sporter online. Det går både att spela via dator, mobil och surfplatta. Det enda som krävs för spelandet är att enheten man använder har en internetuppkoppling. 

Enspelar-spel 

Ett enspelar-spel är ett spel där man spelar själv. Man kan möta kodade robotar, eller så spelar man helt enkelt en story utan att möta andra spelare eller någon form av motstånd. Om man inte vill ha kontakt med andra spelare eller liknande är de här spelen utmärkta som tidsfördriv. Vissa av dem har en längre handling, andra är kortare och tar bara ett par minuter att spela igenom. 

Barnspel 

Det finns också ett flertal olika barnspel online. De kan handla om lika saker men är anpassade just för de yngre spelarna. Spelen är också indelade för att passa olika åldersgrupper. Vissa av dem kan vara lämpliga för barn som är ett par år, andra lämpar sig för barn i skolåldern och det finns också spel för tonåringar och unga vuxna. Som förälder är det bra att prata med sina barn kring vad de spelar, samt vad som är okej online och inte.